Goud kopen bij goudmarkt: betrouwbaar, veilig en discreet

Fysiek goud kopen in Nederland kan op vele manieren. Goudmarkt.nl biedt u de mogelijkheid om online goud te kopen op een veilige, betrouwbare en discrete wijze inclusief een terugkoopgarantie. In onze online winkel verkopen wij uitsluitend goud en zilver in fysieke vorm hetgeen inhoudt dat u altijd een tastbaar product in handen krijgt. U kunt ook terecht in onze goudwinkel in Rotterdam centrum (klik hier voor een routebeschrijving). Goudmarkt is al tientallen jaren actief in de aankoop en verkoop van fysiek goud en zilver. Goudmarkt streeft naar een langdurige relatie met haar klanten waarbij vertrouwen en discretie voorop staan.

Terugkoopgarantie
Alle producten die u bij Goudmarkt.nl koopt, kunt u later weer aan ons terugverkopen. Goudmarkt is de enige online goudwinkel die volledige transparantie biedt! Naast onze verkoopprijzen kunt u op onze site ook alle inkoopprijzen van de meest courante gouden munten en gouden baren zien. Wilt u uw fysieke goud of zilver aan ons verkopen dan bieden wij de scherpste prijs. Alle producten die u bij ons aanschaft, kopen wij later ook weer van u in.

Voordat u fysiek goud, zilver of andere edelmetalen aanschaft, is het verstandig u eerst te verdiepen in de voor- en nadelen van de aanschaf van goud en zilver. Op onze site vindt u hierover een aantal artikelen.

        Waarom fysiek goud kopen?
        Mythes over het beleggen in goud
        Beleggen in goud en zilver hoe doe ik dat?
        Het laatste nieuws over beleggen in goud, zilver en de goudmarkt

De goudkoers is continu in beweging en wordt internationaal bepaald op de beurzen waar termijncontracten voor grondstoffen worden verhandeld (zoals de COMEX in de VS) hiernaast speelt ook de goudmarkt in Londen de LBMA een belangrijke rol. Alle prijzen van onze gouden munten en gouden baren zijn daarom afhankelijk van de actuele goudprijs. Klik hier voor de actuele prijslijst.

Heeft u goud te koop? Goudmarkt koopt ook uw goud in tegen de scherpste prijzen. Klik hier voor de actuele inkoopprijs van goud baren, gouden munten en gouden sieraden.

Heeft u nog vragen of wilt u een advies op basis van uw persoonlijke situatie neem dan contact met ons op via ons online contactformulier.