Goud verkopen tegen de beste prijs

Wanneer u beschikt over oud goud en oude sieraden die u niet meer gebruikt, is het verstandig om die aan goudmarkt te verkopen. Door de hoge goudkoers en stijging van de prijs van goud de afgelopen jaren ontvangt u om dit moment een goede prijs. U kunt aan ons twee soorten goud verkopen:

 1. Oud goud en sieraden.
  De prijs van oud goud en sieraden is afhankelijk van het goudgehalte en het totale gewicht aan netto goud. Klik hier voor de inkoopprijslijst voor sieraden en oud goud per gram en karaat
 2. Gouden munten en gouden staven
  Wanneer u beschikt over gouden beleggingsmunten of gouden beleggingsstaven. Klik dan hier voor de actuele inkoopprijslijst voor gouden munten. Veel voorkomende munten zijn gouden tientjes, krugerrands, maple leafs en gouden ducaten. In het algemeen krijgt u een hogere prijs voor een gouden munt. Pas dus op dat u uw gouden munten niet verkoopt tegen de prijs van oud goud.

Wanneer u uw goud aan ons verkoopt profiteert u van de volgende voordelen.

 • Goudmarkt hanteert zeer scherpe prijzen die continu worden aangepast aan de actuele goudprijs
 • Bij goudmarkt ontvangt u een hogere prijs voor uw goud hoe hoger het gewicht is dat u verkoopt. Dit in tegenstelling tot veel andere inkopers die slechts een vaste lage prijs bieden.
 • Goudmarkt heeft een jarenlange expertise in het taxeren en beoordelen van goud. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u de beste prijs bieden.
 • Goudmarkt is transparant. Wij geven volledig inzicht in onze inkoopprijzen en onze verkoopprijzen.
 • Goudmarkt is de enige aanbieder die al het goud dat u bij ons koopt ook later weer terugkoopt.

Heeft u nog vragen? neem dan contact met ons op via ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Wij kopen in onze winkel in Ridderkerk ALLEEN in indien u vooraf eerst een afspraak maakt per e-mail of per telefoon. Op basis van de producten die u wilt verkopen, krijgt u van ons een eerste indicatie. Op basis van de kwaliteit van de door u aangeboden producten krijgt u een definitief aanbod. Persoonlijke service is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en op deze manier kunnen wij dit waarborgen. Klik hier om de procedure voor het verkopen van edelmetaal aan goudmarkt.nl te lezen.