Over Goudmarkt.nl

Goudmarkt biedt de mogelijkheid om op een betrouwbare wijze fysieke gouden en zilveren producten te kopen en te verkopen. Goudmarktl richt zich zowel op particuliere als zakelijke klanten in Nederland en België en kan de scherpste inkoop- en verkoopprijzen bieden. Voorbeelden van veel verkochten producten in onze winkel zijn gouden munten, gouden baren, zilveren munten en zilveren baren. Hiernaast houdt goudmarkt.nl u continu op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de goud- en zilvermarkt en over algemene relevante economische ontwikkelingen wereldwijd.

Goudmarkt heeft tientallen jaren ervaring met de inkoop en verkoop van fysiek gouden en zilver en edelmetaal. Ons aanbod bestaat uit zowel gouden en zilveren munten als baren goud en zilver. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij u altijd de beste inkoop- en verkoopprijs bieden in Nederland. In tegenstelling tot veel andere aanbieders in deze markt is Goudmarkt transparant en betrouwbaar. Onze opslag ten opzichte van de actuele goudprijs is minimaal waardoor u profiteert van de beste prijs. Tevens geven wij u inzicht in onze inkoop- en verkoopprijzen. Goudmarkt streeft naar een langdurige relatie met haar klanten waarbij betrouwbaarheid en discretie voorop staan. Heeft nu nog niet veel ervaring met het aankopen van fysiek goud neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies of nadere uitleg van de mogelijkheden.

Goudmarkt is aangesloten bij de stichting Thuiswinkel Keurmerk. U kunt er dus op vertrouwen dat uw bestelling bij Goudmarkt wordt uitgevoerd door een betrouwbare gecertificeerde partij.

Klik hier of op het keurmerk logo voor meer informatie.

pic

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Maak dan gebruik van ons online contactformulier.

Goudmarkt B.V.
Tinstraat 9
2984 AN RIDDERKERK
NEDERLAND
tel. 010-2136097
email: info@goudmarkt.nl
KVK nummer: 24492003
BTW-nummer: NL822292142B01

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze winkel in Ridderkerk